Ove subote Radio Gorice za Katružu! Pridružite se humanitarnoj akciji!

Ove subote Radio Gorice za Katružu! Pridružite se humanitarnoj akciji!

Podijeli

Već dvadeset godina Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ i RADIO 1 organiziraju Radio gorice za Katružu. Ove godine akcija će se održati 26. rujna 2020. godine.

Polazak je u 8 sati sa Gradskih bazena u Čakovcu prema Stanetincu, goricama Svetog Urbana i gornjeg Međimurja. Uz glazbenike Skandal benda i Josipa Sanjkovića Mitrice akciji će se pridružiti članovi Upravnog odbora Katruže, upravitelj Zaklade župan Matija Posavec i volonteri .

foto: arhiva

Akciju podržavaju sponzori: Čakovečki mlinovi d.d. Čakovec,Tekstilna galanterija Panić Pušćine,Jamnica d.d. Čakovec, Mesnice Kiš Čakovec, Rudi Express Čakovec, Vinogradarstvo i podrumarstvo Alojz Tomšić Železna Gora, Obitelj Čavničar , Stanetinec, EKOM Čakovec, ALFA CAR ČAKOVEC, ELEKTRO NOVAK GORNJI HRAŠĆAN.

Ove godine akcija će biti održana u specifičnim uvjetima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezanih uz javna okupljanja.

Pozivamo sve dobre ljude koji će taj dan biti u berbi da donacijom u grožđu, moštu ili na neki drugi način budu sudionici humanitarne akcije. Cjelokupni prihod iskoristiti će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije – bolesnima s područja Međimurske županije.

Podijeli