OTKRIVAMO TKO JE LJUBAVNICA HDZ-OVCA KOJI JE ISTUKAO SUPRUGU

OTKRIVAMO TKO JE LJUBAVNICA HDZ-OVCA KOJI JE ISTUKAO SUPRUGU

Podijeli
‘Istaknuta je članica HSLS-a u Požegi, u Zagreb se preselila zbog posla u gradskoj tvrtki, a Tomašević se hvalio njome’

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević (HDZ), priveden je u utorak ujutro na policijsko ispitivanje zbog sumnje na obiteljsko nasilje koje je ispoljio prema supruzi Mari Tomašević.

Incident se dogodio u ponedjeljak navečer, a oko 23 sata Tomaševićeva supruga primljena je u Opću županijsku bolnicu u Požegi, s lakšim tjelesnim ozljedama i nekoliko podljeva na području bedra i nadlaktice.

Nakon pregleda u pratnji policije napustila je bolnicu i vratile se kući, no njezinog supruga nije bilo. Navodno se, otkad je priča procurila u medije, nije ni pojavljivao u obiteljskoj kući, ali Mara Tomašević tvrdi da je spavao u kući svojih roditelja u selu pored Požege.

‘Sve je krenulo zbog ljubavnice’

“Bilo je puno situacija u kojima bi me počeo daviti, polupao mi je mobitel, jednom mi je razbio nos, oko, prijetio da će me ubiti… “, ispričala je svoju priču gospođa Tomašević, dan nakon nemilog događaja.

Kazala je kako je njihov problem u braku eskalirao zbog ljubavnice.

“Od toga je sve krenulo. Imam dokaze da ima ljubavnicu. Pročitala sam ljubavne poruke i našla sam ih zajedno. Vozao ju je u automobilu, slao joj je novce. Imam račune. Zatekla sam ih u uredu. Kad sam ga upitala što ona tu radi, pokušala je pobjeći na druga vrata. Imam više dokaza i od toga je sve krenulo”, pričala je Mara prije nekoliko dana.

Atraktivna HSLS-ovka

Kako doznajemo, ljubavnica HDZ-ovog župana Tomaševića rođena je Požežanka i istaknuta članica HSLS-a, stranke koja je posljednjih godina koalicijski partner HDZ-a. Radi se o ambicioznoj političarki, tridesetak godina mlađoj od Tomaševića, koja se nedavno iz Požege preselila u Zagreb.

To nam je kazao dobro obaviješteni i informirani izvor iz Požege, član tamošnjeg gradskog vijeća koji je zbog vlastite sigurnosti i integriteta izrazio želju ostati anoniman. Također, nije želio nikoga posebno imenovati.

“Ona je rodom iz mjesta Vidovci udaljenog svega nekoliko kilometara od Požege. Ne znam kad su se župan i ona zbližili, ali u zadnje vrijeme počelo se o tome pričati. Čujte, ovo je mala sredina, a on se nekad u društvu i hvalio njome, time što bi joj kupio ili gdje bi je izveo na večeru”, tvrdi naš izvor.

Dodaje i to kako je u Zagreb preselila vjerojatno zbog posla kojeg je dobila u gradskoj tvrtki.

Viđali se u Zagrebu, a situacija u obitelji Tomašević je sumnjiva

“Koliko znam oni se viđaju u Zagrebu, dosta je mlađa od njega. Ne znam točno, ali otprilike bi mogla imati oko tridesetak godina. Alojz je opsjednut ljubavnicom, posesivno je vezan za nju, tako da je svoj obiteljski život, zapravo, podredio svojem odnosu s njom”, kaže naš sugovornik i dodaje kako je bilo pitanje trenutka kada će brak između Alojza i Mare Tomašević puknuti.

Također ističe kako mu je čitava situacija prilično sumnjiva, budući da je Mara Tomašević, kako je navela, godinama trpjela nasilje, a tek sada se odlučila za prijavu i javni istup.

“Konfuzna je dosta situacija u toj obitelji. Pa gledajte, njegov sin Silvio se kandidirao kao nezavisni kandidat za gradonačelnike Požege u svibnju ove godine. Mara je hodala po gradu i sakupljala potpise za sina (koji je na YouTube postavio video u kojem objašnjava da ga je na kandidaturu nagnao poziv od Boga kojeg mu je poslao SMS-om, op.a), a ne za muža, a izgleda da je tad grčevito i pokušala doći do premijera Plenkovića kako bi mu ispričala svoju nesretnu priču misleći da će je nasilja osloboditi njegov autoritet nad Alojzom”, ispričao nam je član gradskog vijeća grada Požege.

U međuvremenu, dok smo radili na ovom tekstu, telefonom nam se javila Mara Tomašević. Ona trenutno boravi u inozemstvu i potvrdila je navode našeg izvora i dodala kako se radi o predsjednici požeškog HSLS-a.

“Da istina je, to je Ivona Takač iz HSLS-a, žena zbog koje je moj muž upropastio vlastiti brak. Više puta bi ih u uredu zatekla zajedno, ali šutjela sam smatrajući da ću mu učiniti političku štetu. Najčešće bi se nalazili u Zagrebu jer Ivona Takač radi u Zagrebačkom Holdingu“, kazala je za 100posto Mara Tomašević.

Napomenimo da smo pokušali kontaktirati i Ivonu Takač, ali broj mobitela koji posjedujemo bio je isključen.

100posto.hr

Podijeli