OTKRILA JE MAJKA: Učiteljica karatea slala svoje gole fotografije 11-godišnjem dječaku: ‘Želim...

OTKRILA JE MAJKA: Učiteljica karatea slala svoje gole fotografije 11-godišnjem dječaku: ‘Želim se seksati s tobom’

Podijeli

Policija je uhitila 21-godišnju učiteljicu karatea te je optužila za slanje svojih golih fotografija 11-godišnjem dječaku, kao i da mu je pristupila sa seksualnim ponudama

Stephannie Figuerou čekaju optužbe za nedolično ponašanje, nuđenje seksualnih usluga, prikazivanje opscenog materijala djetetu i zlostavljanje djeteta, izvijestile su vlasti u Orlandu, Florida.

Figueroa je instruktorica u Next-Gen Xtreme Martial Artsu i navodno joj je neidentificirani dječak bio učenik. Njegova je majka rekla vlastima da kada je otvorila sinov profil na Kiku, popularnoj platformi društvenih medija, pronašla je gole fotografije i pozive na seks, a sve to je navodno poslala 21-godišnja nastavnica, prenosi Crimeonline.

“Želim se seksati s tobom”, rekla mu je u poruci u kojoj ga je pozivala na proslavu svog 21. rođendana, navode istražitelji.

Figueroa je navodno dječaku poslala 15 golih ili golišavih fotografija. Isto je tako flertovala s njim na društvenim medijima još od veljače, gdje mu je rekla kako “ne može čekati da još jednom provedu noć u školi karatea, tako da se može s njime poseksati”, navodi se iz policije grada Orlanda. Dječak joj je navodno odgovorio kako ga to ne zanima.

Vlasnik škole karatea rekao je kako je provjerio nadzorne kamere te da nije zabilježeno kako je njih dvoje imalo seksualni kontakt, ali je isto tako izjavio kako njegova škola ne organizira provođenje noći u prostorijama, no kasnije je povukao tu izjavu.

Istražitelji se boje da je ova instruktorica karatea vrebala i drugu djecu u školi.

Stephannie Figuerou je u zatvoru bez jamčevine.

net.hr

Podijeli