OPĆINA KOTORIBA Studenti javite se do 15. siječnja 2020. godine za dodjelu...

OPĆINA KOTORIBA Studenti javite se do 15. siječnja 2020. godine za dodjelu stipendija!

Podijeli

Na svojoj prošlotjednoj 19. sjednici Općinsko vijeće Kotoribe je donijelo jednoglasnu Odluku o dodjeli pomoći redovitim studentima s područja općine Kotoriba.

Odluka odobrava izdvajanje financijskih sredstava iz općinskog proračuna za stipendiranje studenata u akademskoj godini 2019./2020. Pravo na stipendiju ima svaki redovni student koji su prvi puta upisali drugu godinu studija i redovni studenti koji su upisali višu godinu studija u odnosu na prošlu. Jedan od kriterija je da nisu stariji od 27 godina.

Godišnja visina pomoći prema mjestu studiranja iznosi 2 tisuće kuna za studij na području Međimurske i susjednih županija i 4 tisuće kuna za studij u ostalim županijama i inozemstvu. Zahtjev s potrebnom dokumentacijom se predaje Jedinstvenom upravnom odjelu Općine zaključno s 15. siječnjem 2020. godine.

Odluku je potpisao Stanko Vugrinčić, predsjednik OV Kotoribe. Rečeno je kako će Općina raspisati javni poziv koji će biti objavljen u općinskom informativnom glasilu Kotoripski vjesnik i na službenim internetskim stranicama Općine Kotoriba.

Podijeli