Održana godišnja skupština Biciklističkog kluba Prelog

Održana godišnja skupština Biciklističkog kluba Prelog

Podijeli

Svoju su godišnju skupštinu održali proteklog vikenda članovi Biciklističkog kluba Prelog.

Od aktivnosti kluba protekle godine posebno izdvajaju Polarnu kros ligu te utrku „10 krugi Bereka“. Kroz cijelu zimu, svake subote poslijepodne, brojni su se trkači okupljali na nasipu HE Dubrava te sudjelovali na Polarnoj kros ligi. Na deset kilometara, kroz devet natjecateljskih kola, trčalo je 48 natjecatelja i 17 natjecateljica.

U ukupnom je poretku prvo mjesto u muškoj konkurenciji osvojio Igor Goričanec, a u ženskoj konkurenciji Višnja Čonkaš. Na kraćoj stazi od 3,2 kilometara, sudjelovala su 32 muška natjecatelja te 11 ženskih natjecateljica. U ukupnom su poretku najviše bodova osvojili David Igrec i Dunja Mikec. Kod hodača, prvo je mjesto osvojio, skupivši najviše bodova kroz 9 kola, Goran Mihinjač.

Nakon prošlogodišnjih osam natjecatelja, ove je godine, u drugoj po redu „10 krugi Bereka“ startalo četrnaest natjecatelja. Prvi kroz cilj prošao je Dragan Mihalec, kao drugoplasirani utrku je završio Mihael Krobot, a trećeplasirani je bio Marko Žnidarić. Medalje prvom trojcu uručio je predsjednik Biciklističkog kluba Prelog Robert Mikec.

Također je prošle godine Biciklistički klub Prelog bio organizator Dječjeg biciklističkog kampa, koji je imao međunarodni karakter. Ovaj je kamp održan kao dio projekta HAPPY BIKE.

Podijeli