Objavljena nova pjesma Georgea Michaela, osam mjeseci nakon njegove smrti

Objavljena nova pjesma Georgea Michaela, osam mjeseci nakon njegove smrti

Podijeli

Producent Nile Rodgers napisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s podijeljenim osjećajima, sa suzama, nesigurnošću, radošću i ljubavi

Naslov “Fantasy”, remix iz 80-ih godina, objavljen je u emisiji Chris Evans Breakfast u 10 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Producent Nile Rodgers napisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s “podijeljenim” osjećajima, sa “suzama, nesigurnošću, radošću & LJUBAVI”.

Pravim imenom Georgios Kyriacos Panayiotou, pjevač George Michael umro je 25. prosinca 2016. u dobi od 53 godine od kardiomiopatije s miokarditisom.

Pokopan je tek krajem ožujka u uskom krugu obitelji, na sjeveru Londona, nakon niza tjedana istrage koja je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Na njegovim mrežnim stranicama Michaelove dvije sestre Melanie i Yioda navode da žele “nastaviti” bratovo djelo “dijeleći” njegovu glazbenu baštinu, “baš onako kako bi on sam želio”.

S više od 100 milijuna prodanih nosača zvuka Michael je zadnjih godina živio povučeno i pripremao album te autobiografski dokumentarni film.

tabloid.rtl.hr

Podijeli