Novi singl: Max Hozić – Ti si kraljica

Novi singl: Max Hozić – Ti si kraljica

Podijeli

Nakon zapaženog singla “Dajem sve za nas” s prošlogodišnje Šibenske šansone, Max Hozić raduje se nastupu i ove godine na tom omiljenom dalmatinskom festivalu

Max će se ove godine u Šibeniku predstaviti jednom jako radiofoničnom pjesmom ‘Ti si kraljica’  koju je realizirao isti autorski tim: glazba Darko Bakić, tekst Luca, a aranžman Vedran Baotić.
Ovim singlom, Max ujedno najavljuje skorašnji izlazak albuma koji će još jednom biti najavljen i video spotom ‘Ti si kraljica’.

“Jako sam zadovoljan cjelokupnim dojmom novog singla. “Ti si kraljica” u samom naslovu krije varku i treba poslušati pjesmu da bi se shvatilo o kakvoj konkretno kraljici je riječ. Odnosno čega. Luca je dala malo drugačiji pristup ljubavnoj pjesmi, a Darko je to već standardno lijepo uglazbio. Vedran je pogodio pravi talijanski aranžman koji me odmah u par sekundi natjerao da klimam glavom u ritmu. Mislim da imamo jednu jako radiofoničnu i ugodnu pjesmu lijepog ritma koja će sigurno biti dobar dodatak svim radio valovima. Jedva čekam izvesti je uz standardno odličan orkestar Šibenske šansone! ” izjavio je Max.

Podijeli