Novi singl: Igor Geržina ft. Mladen Puljiz ‘Izađimo na zrak’

Novi singl: Igor Geržina ft. Mladen Puljiz ‘Izađimo na zrak’

Podijeli

Igor Geržina predstavio je novi proljetni singl “Izađimo na zrak”, a ovoga puta ugostio je legendarnog pjevača Mladena Puljiza, frontmena grupe Boa

Pjesma donosi dobro prepoznatljiv Puljizov vokal i naglašene Geržinine saksofonske dionice, a motivirana je proljetnom atmosferom oko nas, o čemu govori i sam naziv pjesme.

– Urbani, novi, ispred svoga vremena… Grupa Boa mi je oduvijek bila inspiracija. Bio mi je zaista poseban gušt prije par godina svirati na njihovoj pjesmi “Pravo vrijeme” ft. Massimo. Dugo se poznajemo i konačno sam se odvažio pozvati u goste njihovog frontmena, Mladena Puljza da svojim prepoznatljvim vokalom oboji moju pjesmu – izjavio je Geržina na društvenim mrežama povodom izlaska novog singla.

Ova atraktivna suradnja zasigurno će privući mnogobrojne slušatelje da ih čuju i uživo pa će se Geržina i Puljiz udružiti i koncertno. Krajem mjeseca, 24. svibnja nastupit će u kultnom zagrebačkom klubu Sax! gdje će poznati saksofonist održati koncert i zagrebačkoj publici uživo predstaviti novi singl. Geržina sprema i još poneko iznenađenje na koncertu, no do tada – uživajte u novom singlu!

O Igoru Geržini:

Saksofonist i skladatelj, sudjelovao je na više od 100 diskografskih izdanja i višestruki je dobitnik nagrada Porin i Status. Izdao je 5 samostalnih albuma.

S albumom ‘Bucket List’ prošle godine osvaja Porin za najbolji instrumentalni album, a snimio je i dva zapažena vokalna singla s pjevačicama Željkom Veverec i Ivanom Kindl.

Prije nešto više od dvije godine proslavio je 30 godina umjetničkog djelovanja rasprodanim gala koncertom „Saksofon i ja – naših prvih 30 godina” u kazalištu Kerempuh.

Posljednja tri autorska albuma: Metropolis (2012), One Click World (2013) i Bucket List (2016) ostvaruju izuzetan radijski uspjeh na četiri kontinenta u više od petnaest zemalja te odlične recenzije s obje strane Atlantika. Singl  Eastern Magic emitirao se na američkim Billboard radio postajama te ušao na top ljestvice poput: America’s Music Chart, Top 50 Indie Smooth Jazz i dr. Albumi „One Click World” i „Bucket List” dobitnici su Porina za najbolji instrumentalni album.

Podijeli