Nova pjesma Nede Ukraden ‘Nije pošteno’ otapa i najhladnija srca

Nova pjesma Nede Ukraden ‘Nije pošteno’ otapa i najhladnija srca

Podijeli

Nakon što nas je ‘počastila’ bombom, u pauzama brojnih koncerata, Neda Ukraden predstavlja nešto sasvim drugačije, novu pjesmu i video spot ‘Nije pošteno‘.

Poznata kao glazbena diva koja apsolutno drži svoju riječ, nakon što je najavila izdanje tri nove skladbe, od kojih je već spomenuta bomba zaživjela u eteru, red je stigao na prekrasnu lirsku priču razočarane žene, koju je ostavio muškarac zbog mlađe djevojke.

‘Balada, koja će otopiti i najhladnija srca suradnji sa autorom Bojanom Vasićem, zaslužnim za nekoliko mojih lijepih pjesama. ‘Nije pošteno‘ ima i video izdanje https://youtu.be/wKHy7NQTUD4, snimano u Iloku, čiji su vinogradi i dvorac Principovac, poslužili kao najljepša lokacija.’

Nedina publika do kraja ove godine uživati će u tri nove glazbene poslastice. Tako nam uz ‘Bombu’ i ‘Nije pošteno’, ovih dana dolazi još jedno iznenađenje pod nazivom ‘3, 2, 1, 0’.

‘Ovaj poduhvat koji me jako angažirao, kako vremenski, tako i emotivno, dogodio se zapravo neplanirano. Kako sam dobila nekoliko lijepih pjesama, različitih autora, neke su me se zaista jako dojmile i poželjela sam publiku obradovati sa navedenim pjesmama.’
To će biti jedan mini album! Nadam se da će publika podjednako uživati u prekrasnoj baladi, kao i u modernijim i bržim skladbama’., poručila je Neda.

Zlatni jubilej, kada je karijera u pitanju nešto je čime se rijetki mogu pohvaliti, a Neda Ukraden, jedna je od onih koji žive upravo takvu priču.
Ljubav između njezine publike i nje, nešto je što traje godinama, a upravo ta ljubav dodatna je inspiracija i motivacija da bude još bolja u onome što radi, kako često i sama zna istaknuti.

Prvu prigodu da čujete uživo, sve tri nove pjesme, imati će te već 14.12. u Koprivnici na novom velikom Nedinom koncertu, u sportskoj dvorani Fran Galović, s početkom u 20h.

Svoju ulaznicu osigurajte već danas putem sustava Eventim.hr!

Podijeli