Nova izdanja iz UMPG svijeta

Nova izdanja iz UMPG svijeta

Podijeli

Demi Lovato – I love me

Nakon dvogodišnjeg izbivanja s glazbene scene, došlo je vrijeme povratka Demi Lovato – nastupila je na Grammyjima sa singlom “Anyone“, potom je otpjevala himnu na Super Bowlu, a sada je objavljen njen prvi povratnički videospot za pjesmu “I Love Me“. Spot prikazuje Demi kako se bori s više verzija sebe te se mogu razaznati snažne reference na događaje iz njenog vlastitog života.

Jessie Ware – Spotlight  

Miljenica hrvatske publike Jessie Ware ima novi spot za singl “Spotlight“, koji će se naći njenom sljedećem albumu „What’s Your Pleasure?”. Zanimljiva činjenica – spot je sniman u Beogradu u Titovom vlaku, a u njemu je sudjelovala plesačica Josipa Kukor iz Velike Gorice. 

Halsy: Manic

Album Manic izdan je krajem siječnja ove godine, no publici je od prije poznat po čak šest najavnih singlova:  “Without Me“, “Graveyard“, “Clementine“, “Finally // Beautiful Stranger“, “Suga’s Interlude“, “You Should Be Sad“. 


U skladu s naslovom albuma, riječ je o žanrovskoj pop mješavini koja, po riječima autorice, sadži hip-hop, rock, country, i zapravo sve moguće žanrove – jer je album tako maničan. Halsey ga trenutno promovira svjetskom koncertnom turnejom “Manic World Tour“.

Od 5 najizvođenijih glazbenica na Spotifyju u prvom tromjesečju ove godine, 4 su dio UMPG obitelji. 🙂
Podijeli