NK Međimurje najavio reorganizaciju – ne žele “plesati” samo jedno ljeto u...

NK Međimurje najavio reorganizaciju – ne žele “plesati” samo jedno ljeto u drugoj ligi

Podijeli

U Nogometnom klubu Međimurje održana je press konferencija nakon završetka sezone u kojoj su se Čakovčani plasirali u Drugu hrvatsku nogometnu ligu. Predsjednik Marijan Uršanić tom je prilikom rekao da mu je izuzetno drago što su, s obzirom na sve okolnosti koje su ih pratile proteklih godina, uspjeli vratiti klub u drugu ligu

Najavio je i reorganizaciju kluba i poslovanja kako sav uložen trud i sredstva ne bi pali u vodu. Na aktualnu situaciju nadovezao se i Stjepan Hamonajec, koji je rekao kako je trenutno stanje u klubu, sa deblokiranim računom i bez dugovanja, zasluga predsjednika te da su spremni započeti novu eru. Dodao je i kako je pred njima mjesec dana velikih aktivnosti kako bi stvorili uvjete za ostanak u drugoj ligi.

Miljenko Dovečer pak se nadovezao na ekipu i objasnio kako je plasman u drugu ligu ostvaren zahvaljujući upravo dobrim igrama u proljeće, nako izrazito loše jeseni. Pripreme za prvenstvo koje kreće 25. kolovoza započeti će sredinom srpnja. Svi igrači su izrazili želju za ostankom i na tome je bazirana sljedeća sezona, a najavljeni su i pregovori s nekolicinom novih mladih talenata, većinom iz Međimurske županije. Trener kluba je i dalje Matija Krstić. O aktualnoj situaciji čelnici kluba razgovarali su s županom Matijom Posavcem na sastanku održanom prije par dana, na kojem su doneseni i neki obrisi daljenjeg rada, a isti takav sastanak očekuje ih i sa čakovečkim gradonačelnikom Stjepanom Kovačem.

 

Podijeli