U Nedelišću počinje jubilarni 20. sajam poduzetništva – MESAP 2018.

U Nedelišću počinje jubilarni 20. sajam poduzetništva – MESAP 2018.

Podijeli

U Nedelišću se otvara 20. Međunarodni sajam poduzetništva „ MESAP 2018 “ U tri dana sajamske manifestacije, posjetitelje očekuju brojni izlagači na vanjskim prostorima i u sajamskoj dvorani

Mesap je tijekom dva desetljeća održavanja postao sajamska manifestacija u Hrvatskoj i široj regiji za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga. MESAP izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa. Sajam je organiziran pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, te Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske.

Svečano otvorenje sajma zakazano je za sutra u 11 sati, a nakon toga slijedi obilazak izlagača, dok u 13 sati počinje prva panel diskusija, na temu Putokaz za poduzetnike početnike. Popratni program u subotu počinje u 15 sati s nastupom mažoretkinja iz Nedelišća, tamošnje KUU Seljačka sloga, KUDa Obrež, Zbora Matice umirovljenika iz Nedelišća te Ženske vokalne skupine KUU Veseli Međimurci. Nedjelja je rezervirana za cjelodnevnu stočarsku izložbu te izložbu konja i predstavljanje konjičkih klubova, zatim za izložbu starih vozila i traktora, kao i koncert Mirka Švende Žige. U sva tri sjamena dana moći će se pogledati i izložba malih životinja, a izlagači će na sajmu biti svakodnevno od 9 do 20 sati. Ulaz na jubilarni, 20. Mesap za posjetitelje je besplatan.

Podijeli