NATALI DIZDAR – premijera video spotova “Nećeš me, zar ne” i “Pills”

NATALI DIZDAR – premijera video spotova “Nećeš me, zar ne” i “Pills”

Podijeli
Natali Dizdar u pratnji iskusnih glazbenika i dugogodišnjih suradnika 02.12. 2017. prvi puta gostuje u zagrebačkom klubu Boogaloo. Uz svoj standardni program i velike hitove poput Stranac, Mjesto za jedno, Iluzionist i druge. Natali premijerno izvodi svoja  dva  singla *Nećeš me, zar ne* i *Pills*. Iste večeri publika će imati priliku uživati u glazbi i spotovima.
Pjesme su autorski uradci Natali Dizdar, nastali u suradnji s Vladom Mirčetom i producentskim dvojcem Jurom Ferinom i Pavle Miholjevićem koji su radio na  albumu *Iluzije* objavljenom u izdanju matične kuće Agapa, krajem lipnja, te proglašen ujedno i pop albumom ljeta 2017. Album je dobio odlične kritike eminentnih glazbenih kritičara, i time potvrdio da se radi o sjajnoj glazbenici koja pliva u svim glazbenim stilovima i lakoćom osvaja radijske etere i top ljestvice.

Estetski sve jako jednostavno, profinjeno i fluidno

Radnja spota se odvija u dvije paralelne priče, s dvije različite osobe koje su doživjele svoje emotivne gubitke. Intezivno proživljavaju svoju emotivnu priču na svoj način kroz glumu, glazbu i tekst.

Suton je i osebujan mladić sjedi usamljeno, na licu mu se vide tragovi bolnih trenutaka iz prošlosti. Ima magične role i svojim profinjenim  kretanjama  i vožnjom odlazi u bijeg od prošlosti koja ide za njim.
Suočava se s gubitkom i dolazi do jedno trenutka u kojem osjeća svoju bol i sve što ona nosi.
Natali se nalazi u prekrasnom sutonskom ambijentu i svojim glasom suptilno dočarava emociju gubitka u  drugom raspoloženju i nježnim plesom slavi novi početak.
Glazba: Natali Dizdar
Tekst: Petar Beluhan
Tekst: *Pills* Natali Dizdar
Aranžmani: Natali Dizdar/Vladimir Mirčeta
Produkcija: Jura Ferina, Pavle  Miholjević
Izvršna produkcija: Gordana Bosak
Nakladnik: Agapa

Redateljica: Renata Lučić
Direktor fotografije: Ivan Zadro
Producent: Filip Filković – Philatz
Montaža: Renata Lučić
Color korekcija: Filip Filković – Philatz
Produkcija: More – Magnets
Styling: Gordana Bosak by Diesel
Make up: Bojan Jončić, Chanel

Podijeli