Najavljen Festival cvijeća u Čakovcu

Najavljen Festival cvijeća u Čakovcu

Podijeli

Festival cvijeća, jagoda i tradicije u Čakovcu održati će se od 25. do 27. svibnja kao dio manifestacije kojom će se obilježiti Dani Grada Čakovca. Naglasak Festivala je na izložbi i prodaji cvijeća te drugog ukrasnog bilja, ali i predstavljanju raznih umjetničkih djela koja uključuju cvijeće

Osim cvjetnih boja, centar grada ispuniti će i miris jagoda iz svih krajeva Hrvatske, s ciljem podizanja razine i prezentacije kulinarskih proizvoda i razvoja eno-gastro destinacije. Tijekom svih čakovečkih manifestacija već tradicionalno se njeguju običaji i kultura međimurskog kraja koji ni ove godine neće izostati zahvaljujući vrijednim rukama izlagača.

Najam javne površine se ne naplaćuje za tematske određene izlagače, dok je cijena najma štanda s pripadajućom kutijom za skladištenje 200 kuna za sve dane trajanja Festivala. Prijavnice se mogu podići osobno u Turističkom uredu ili pak na službenim stranicama Turističke zajednice Grada Čakovca. Ispunjena prijavnica može se dostaviti putem elektronske pošte, faksom, poštom ili osobno, zaključno s 11. svibnjom.

Podijeli