MUZEJ MEĐIMURJA Promocija animiranih filmova nastalih na noći muzeja

MUZEJ MEĐIMURJA Promocija animiranih filmova nastalih na noći muzeja

Podijeli

Tema ovogodišnje noći muzeja bila je Muzeji – inovacije i digitalna budućnost. Tim su se povodom u Muzeju Međimurja Čakovec održale edukativno-kreativne radionice na temu prijenosa muzejskih predmeta u digitalni sadržaj.

Mali radoznali autori dvaju animiranih filmova s veseljem i nestrpljenjem jedva su dočekali ponedjeljak, 11. veljače 2019., kada je u MIC-u održana promocija. Osmijesi na licu i pljesak bili su dovoljan dokaz njihova zadovoljstva.

Ravnateljici III. OŠ Čakovec Nataši Hajdinjak, ravnateljici DV-a Cipelica Gordani Šoltić-Siladi i voditeljici radionica animacije Jasminki Ljubić Bijelić (ŠAF) uručene su zahvalnice za sudjelovanje u programu digitalnih inovacija.

Posebna zahvalnica uručena je pročelniku Upravnoga odjela za obrazovanje, kulturu i šport Međimurske županije, Branku Sušecu, koji je uvijek u svom radu pomagao i podržavao naše programe i projekte. Kako odlazi na novo radno mjesto, Muzej mu zahvaljuje za iskrenu suradnju i ukazano povjerenje u radu na očuvanju materijalne i nematerijalne baštine na području Međimurja.

Više pročitajte ovdje.

Podijeli