MURSKO SREDIŠĆE U tijeku upisi djece u Dječji vrtić Maslačak i Područni...

MURSKO SREDIŠĆE U tijeku upisi djece u Dječji vrtić Maslačak i Područni odjel Peklenica

Podijeli
Foto: Ilustracija

Krenuli su upisi djece u Dječji vrtić Maslačak iz Murskog Središća i njegovo Područno odjeljenje u Peklenici.

U Dječji vrtić Maslačak upisuju se djeca koja do 31. kolovoza navršavaju jednu godinu do polaska u školu, dok se u Odjel u Peklenici upisuju djeca koja do 31. kolovoza navršavaju tri godine do polaska u školu.

Djeca u vrtiću mogu boraviti cjelodneno, odnosno 10 sati ili pak poludnevno, 4 ili 6 sati. Vrtići nude nekoliko programa – onaj redoviti program njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi o djeci rane i predškolske dobi, zatim poslijepodnevni program odgojno-obrazovnog rada, program javnih potreba, Montessori program, kraći program ekološkog i folklornog stvaralaštva djece predškolske dobi.

Vrtići organiziraju i program aktivnosti za stjecanje predčitalačkih i predmatematičkih vještina, program ranog učenja stranog jezika – engleskog i njemačkog te program rada s djecom romske nacionalne manjine.

Upisi djece u vrtić i jaslice za pedagošku godinu 2020./2021. vršit će se do 29. svibnja svakim radnim danom od 8 do 11 sati u Dječjem vrtiću Maslačak u Murskom Središću.

Podijeli