MURSKO SREDIŠĆE Predstavljen novo izgrađeni ribički dom sportsko-ribolovnog društva Mura

MURSKO SREDIŠĆE Predstavljen novo izgrađeni ribički dom sportsko-ribolovnog društva Mura

Podijeli

Otvoren je novoizgrađeni ribički dom sportsko-ribolovnog društva Mura uz svečanost obilježavanja Dana Grada Mursko Središće.

Na predstavljaju ribičkog doma podijeljene su zahvalnice i priznanja svim zaslužnim članovima društva, Gradu Mursko Središće, ali i drugim sudionicima koji su na bilo koji način doprinijeli završetku radova na ribičkom domu. Sportsko-ribolovno društvo „Mura“ trenutno je najveće društvo u Međimurskoj županiji i broji oko 260 članova. Specifično su društvo jer su i ovlaštenici ribolovnog prava na vodama Sportsko-ribolovnog centra Zalešće i Retenciji Selnica.

Društvo postiže vrijedne rezultate i zasigurno zaslužuju jedan ovakav ribički dom koji će uz to služiti u turističke svrhe. Želja Grada je da se na ovom prostoru naprave i bungalovi.

Kada se spoji potencijal industrijske baštine koju njeguju, rijeku Muru gdje će se nesmetano moći održavati rafting, lovni i ribolovni turizam, sigurno je da će turisti koji će boraviti u najsjevernijem hrvatskom gradu, imati vikend ili tjedan ispunjen raznim sadržajima.

Podijeli