MISS OSMIJEHA Tko je Lana Kramar iz Turčišća?

MISS OSMIJEHA Tko je Lana Kramar iz Turčišća?

Podijeli

Zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Čakovca i našem portalu 21-godišnja Lana Kramar iz Turčišća stekla je naklonost mnogih naših čitatelja u izboru najljepšeg osmijeha Porcijunkulova

– Zahvaljujem na čestitkama brojnih čestitara i veliko hvala i svima koji su odlučili da upravo meni pripadne titula najljepšeg osmijeha – rekla je Miss osmijeha.

Tko je Lana Kramar?

– 21-godišnja studentica 2. godine Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. Osim što studira, Lana volontira u Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec, a dio slobodnog vremena posvećuje vožnji biciklom koju naprosto obožava.

Što te posebno raduje?

– Obitelj, prijatelji i sreća drugih.

 Kada i kako si nam ‘ponudila’ osmijeh?

– Nakon što sam se vratila s ljetovanja, dio svog slobodnog vremena odlučila sam provesti volontirajući u gradu gdje je moj osmijeh prepoznala vaša fotografkinja Miroslava Novak kojoj ovim putem zahvaljujem. 

Što ti predstavlja ta skromna titula?

– Nove mogućnosti u budućnosti.

Životni planovi i želje? 

– Završiti fakultet, proputovati svijet i živjeti život punim plućima.                                                                                                  

Naš portal joj želi da joj želje i planovi pronađu plodno tlo i poručuje joj neka se i dalje smije držeći se izreke Gabriela Garcia Marqueza: ‘Nikada se nemojte prestati smijati, čak i kad ste tužni, jer se netko može zaljubiti u vaš osmijeh.’ 

emedjimurje.rtl.hr

Podijeli