Milanović: U Hrvatskoj predsjednik neće imati ljubavne seanse s kriminalcima

Milanović: U Hrvatskoj predsjednik neće imati ljubavne seanse s kriminalcima

Podijeli

Predsjednički kandidat Zoran Milanović sinoć je održao predizborni skup u Čakovcu gdje je okupljenim simpatizerima između ostalog poručio:

“U Hrvatskoj predsjednik Republike neće imati ljubavne seanse s kriminalcima ili s ljudima koji možda nisu dokazani kriminalci, ali su prepoznati kriminalci. U Hrvatskoj predsjednik Republike mora pružati podršku hrvatskim organima – i odvjetništvu i sudovima. Sudovima koji znaju donositi skandalozne i pogrešne odluke, sudstvu koje ima na stotine poštenih, savjesnih i odgovornih ljudi koji rade po zakonu, ali isto tako i zadnjih bitangi.”

Ponovno je prozvao aktualnu predsjednicu i svoju protukandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović:

“Ja nisam taj koji će reći da je Hrvatska danas poznata u svijetu zahvaljujući meni, a ne raznim Šukerima, Bobanima, Modrićima. Vjerojatno ne bi nitko niti primjetio da Hrvatska uopće igra na Svjetskom prvenstvu da tamo nije bilo performansa na triminama. Nemam ništa protiv performansa na tribinama, ali ne ukočenost nego dostojanstvo i čest dužnosti predsjednika. Nemam ništa protiv pjevanja i hopsanja na tribini, neka toga, ali brate ne potkradaj, ne kiti se tuđim perjem, to je rezultat rada nekih drugih ljudi.”

Podijeli