MIA DIMŠIĆ PREDSTAVLJA SPOT ZA SINGL “DO POSLJEDNJEG RETKA” S KOJIM ĆE...

MIA DIMŠIĆ PREDSTAVLJA SPOT ZA SINGL “DO POSLJEDNJEG RETKA” S KOJIM ĆE NASTUPITI NA CMC FESTIVALU!

Podijeli

Mia Dimšić, iznimno talentirana kantautorica i vlasnica Porinom višestruko nagrađivanog albuma “Život nije siv” predstavlja spot za pjesmu “Do posljednjeg retka” s kojom će nastupiti na jubilarnom 10. CMC festivalu Vodice 2018. 
Sniman u Splitu, spot u režiji Borisa Sekulića pronaći će put do vaših srca i na najljepši mogući način zaokružiti priču oko albuma “Život nije siv” koji je oduševio kritiku i publiku i Miji donio 5 nagrada Porin!

Mia Dimšić posljednje dvije godine živi svoj san. Njezini singlovi osvojili su radijske etere, “Život nije siv” pjevuši se diljem Hrvatske, a rasprodana velika dvorana Vatroslava Lisinskog potvrdila ju je kao najpopularniju mladu glazbenicu u Hrvatskoj. Mia je donijela dašak nečeg novog, njezina vedrina i jednostavnost osvojili su publiku, a potvrda struke stigla je u vidu dva najznačajnija Porina, za album i pjesmu godine!

Nakon što je na prošlogodišnjem CMC festivalu nastupila s pjesmom “Bezimeni” koja broji preko dva milijuna pregleda na YouTubeu i jedna je od najvrćenijih pjesama u radijskom eteru, Mia se u Vodice vraća s još jednom sjajnom i vedrom pjesmom. “Do posljednjeg retka” govori o ljubavi koja je prošla, ali s osmijehom na licu, jer “tko ne zna sebe dati ničega se neće sjećati”.

Glazbu za posljednji singl s albuma “Život nije siv” potpisuje Vjekoslav Dimter, tekst Damir Bačić, a prekrasni kadrovi uz more i zvuk Mijinog ukulelea zavest će vas i odvesti na neko bolje mjesto – gdje život nije siv!

Podijeli