Merk & Kremont – Predstavljamo vam talijanski producentski duo i njihov singl...

Merk & Kremont – Predstavljamo vam talijanski producentski duo i njihov singl „Hands Up“ ft. DNCE

Podijeli

Predstavljamo vam „Hands Up“, novi singl producentskog dua Merk & Kremont, nastao u suradnji sa skupinom DNCE!

 Pjesma je dostupna u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi:

https://umhr.lnk.to/MKhandsup

 Novi singl stiže na krilima uspjeha koji je ovaj mladi talijanski producentski duo ostvario sa singlom „Sad Story (Out of Luck)“ ft. Ady Suleiman. Upravo su ovom pjesmom Federico Mercuri i Giordano ostvarili značajan uspjeh diljem svijeta – milijunske Youtube preglede i Spotify streamove, smjestili su se i na Top 100 Shazam liste u nekolicini zemalja diljem Europe (Italija, Poljska, Rusija, Bugarska, Francuska…), a ubrzo su uslijedili i pozivi za nastupe na Ultra Music Miami i Nameless Music festivalima.

 I u radu na novom singlu posegnuli su za isprobanom recepturom suradnje s prepoznatljivim glazbenim imenom, pa im se u „Hands Up“ tako pridružila skupina DNCE, koju je 2015. osnovao Joe Jonas. Uz Federica i Giordana, pjesmu produkcijski supotpisuje i njihov sunarodnjak – OOVEE.

 Merk & Kremont svakako su jedno od interesantnijih novih glazbenih imena koja nam stižu iz Italije. Posljednjih nekoliko godina proveli su predstavljajući svoj DJ set diljem svijeta, a kada nisu bili na putu, aktivno su se bavili produkcijom vlastitih pjesama, koje su mješavina electro, pop i trap žanrova.

Podijeli