Međimurska policija moli za pomoć: Tragaju za drskim kradljivcem

Međimurska policija moli za pomoć: Tragaju za drskim kradljivcem

Podijeli
Foto: Dino Varošanec

Iz PU međimurske javljaju kako intenzivno tragaju za počiniteljem koji je u petak 23. kolovoza oko 15:30 sati provalio u obiteljsku kuću 72-godišnjakinje u Čakovcu u Kolodvorskoj ulici.

Vlasnica kuće zatekla je nepoznatog počinitelja, mlađeg muškarca, starosti oko 20 godina, srednje tjelesne građe, visine 170 cm, kratke crne kose, obučenog u tamno sivu majicu i kratke hlače, kako u ruci drži novac i manju kutijicu, a koje je prethodno ukrao. Pokušala ga je zaustaviti, ali se počeo otimati. U jednom trenutku počinitelj ju je rukom odgurnuo od sebe te je ona izgubila ravnotežu i pala na pod. Nakon toga je počinitelj iskoristio priliku i na biciklu pobjegao s mjesta događaja. 72-godišnjakinja nije ozlijeđena, dok se materijalna šteta procjenjuje na više stotina kuna.

Policijska uprava moli građane koji raspolažu s korisnim informacijama da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, informacije mogu dostaviti i na elektroničku poštu medjimurska@policija.hr.

Podijeli