Marin Jurić-Čivro predstavlja animirani videospot za aktualni singl „Naivno“

Marin Jurić-Čivro predstavlja animirani videospot za aktualni singl „Naivno“

Podijeli

Krajem veljače Marin Jurić-Čivro je predstavio novi singl „Naivno“, s kojim je u međuvremenu dosegnuo i HR Top 40 listu najemitiranijih domaćih pjesama u radijskom eteru. Upravo danas putem svog YouTube kanala predstavlja i prateći videospot, u obliku animirane priče koja prati pjesmu.

Nakon što je godinu započeo objavom pjesme „Zima“, hvaljenog dueta s Ninom Kraljić i 2. mjestom na 67. Zagrebačkom festivalu, Marin Jurić-Čivro nastavlja publici predstavljati svoj novi studijski materijal. Novu pjesmu „Naivno“ premijerno je predstavio na ovogodišnjem izdanju Dore 2020 – Izboru hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije.

Prilikom izvedbe na Dori, Marinov nastup bio je popraćen vizualima i animacijama za koje su zaslužni Saša Đuračić (Undertoon) i Marko Bolković (Visualia d.o.o.), a taj isti tim je razvio početnu ideju i navedenu vizualnu priču obogatio dodatnim detaljima te kreirao i službeni prateći videospot Marinovog novog singla „Naivno”:

„Jako mi je drago da su dečki koji su kreirali vizualizaciju za moj nastup na Dori prihvatili i ovaj izazov, kreiranje pratećeg spota. Budući da sam gejmer, zabavno je vidjeti svoj lik u ovakvoj animaciji”, otkriva svoje dojmove o spotu Marin Jurić-Čivro.

Novu pjesmu „Naivno” Marin je i ovom prigodom kreirao s producentom Markom Matijevićem Sekulom, s kojim aktivno surađuje od 2017. godine, a ovo im je peti zajednički singl. Uz spomenutog Sekula, pjesmu autorski potpisuju i Boris Kolarić te Maja Kolarić.

U ovom periodu kada trebamo paziti jedni na druge, ako ste u mogućnosti – ostanite kod kuće, čuvajte se, slušajte glazbu, gledajte spotove, bindžajte, gejmajte… Ima načina kako ispuniti vrijeme!” zaključuje Čivro.

Podijeli