Mandić uoči Španjolske poručio: Idemo po zlato

Mandić uoči Španjolske poručio: Idemo po zlato

Podijeli

Hrvatski rukometaši sutra se bore za prvo mjesto u prvoj skupini drugog kruga EURO-a. U boj se ide sa Španjolskom koja kao i naša reprezentacija ima stopostotan učinak u šest odigranih utakmica.
Dojam koji su ostavila Furija je fantastičan i to će nam nakon Njemačke biti najteža utakmica na turniru. No, planovi su po izjavama naših igrača, u borbu za medalje žele ući s vrha ljestvice. David Mandić otišao je i korak dalje:

“Za reprezentaciju se uvijek gine, želimo otići do kraja i donijeti u Hrvatsku ono što nijedna generacija uspjela, a to je zlatna medalja”, poručilo je lijevo krilo, David Mandić.

Od 22 susreta naša je reprezentacija dobila 15, jedanput je bilo neodlučeno, a šest pobjeda ima Španjolska. To je statistika i u sutrašnjoj utakmici nitko neće tome pridavati veliku pažnju.

“Idemo na pobjedu protiv Španjolske, ali idu i oni. Bit će neizvjesna utakmica do samog kraja”, poručio je naš kružni igrač, Ilija Brozović.

“Nećemo kalkulirati, idemo pobijediti i po prvo mjesto, a vidjet ćemo hoće li tako biti. Oni imaju dobru obranu 5-1, dobre golmane i brza krila. Pitat će se nešto i našu obranu pa ako budemo pravi mi ćemo dobiti utakmicu”, zaključio je optimistično David Mandić.

Sutrašnja utakmica u Beču počinje u 16 sati.

Podijeli