Mališani iz dječjeg vrtića ‘Mala tratinčica’ posjetili Policijsku upravu međimursku

Mališani iz dječjeg vrtića ‘Mala tratinčica’ posjetili Policijsku upravu međimursku

Podijeli

21. listopada 2019. u prijepodnevnim satima Policijsku upravu međimursku posjetili su mališani iz dječjeg vrtića “Mala tratinčica“ iz Podturna. Međimurske policajce u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu posjetilo je četrdesetak mališana u pratnji njihovih odgajateljica.

Dobrodošlicu mladim gostima zaželjela je Melita Sokač, policijska službenica za prevenciju Policijske postaje Čakovec te ih kroz šetnju prostorijama zgrade Policijske uprave upoznala s načinom izrade osobnih dokumenata (osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole i dr.). Ujedno, upoznala ih je s poslovima prometnih policajaca, koji se brinu o njihovoj sigurnosti u cestovnom prometu, kao i sportskom dvoranom te održavanjem tjelesne pripreme policijskih službenika.

U dvorištu Policijske uprave policijski službenici prometne i interventne policije pripremili su raznu opremu, pomagala i službena vozila (motocikl), koja koriste u svom radu te im na zanimljiv način opisali kako izgleda njihov radni dan. Najviše oduševljenja djeca su pokazala fotografirajući se kod službenog motocikla.

Podijeli