Mali nogomet, odbojka na pijesku i dobra zabava ispuniti će Park Mladosti...

Mali nogomet, odbojka na pijesku i dobra zabava ispuniti će Park Mladosti u Prelogu

Podijeli

I ove godine Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira, 39. po redu, tradicionalni Malonogometni noćni turnir te usporedo s njim Ljetne noći Grada Preloga. I ove godine priprema se bogat zabavni program.

U nogometnom dijelu prvi vikend biti će rezerviran za turnir „Med Vulicama“. Pozivaju se ekipe koje se žele prijaviti i dobro zabaviti da se prijave. Seniorski turnir igrat će se od utorka, 16. do nedjelje 21. srpnja, a sve dane turnira igrat će se, tradicionalno, turnir u mlađim kategorijama. Kod mlađih kategorija nagrade će biti sportska oprema. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Za turnir Med vulicama nema kotizacije, a očekuju se također vrijedne nagrade. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 11. srpnja u City baru u Prelogu. Izvlačenje je predviđeno za četvrtak 11. srpnja, u Parku Mladosti u Prelogu.

Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe.

Podijeli