Major Lazer predstavili novi singl – „Tied Up“

Major Lazer predstavili novi singl – „Tied Up“

Podijeli

Major Lazer nas nastavljaju oduševljavati. Nakon niza uspješnih hitova koji su žarili i palili plesnim podijima („Lean On“, „Light It Up“, „Cold Water“, „Sua Cara“) i suradnji s brojnim zvijezdama (Justin Bieber, Ariana Grande, Camila Cabello, Sean Paul) predstavljen je njihov najnoviji singl naziva „Tied Up“. Na pjesmi su surađivali nigerijski pjevač Mr. Eazi i britanska pjevačica Raye.

 „Tied Up“ je treći singl kojeg su Major Lazer objavili u posljednja tri tjedna („All My Life“, „Orkant/Balance Pon It). Navedene su se pjesme našle na njihovom „Afrobeats“ miksu. Riječ je o polusatnom miksu na kojem se našlo 17 pjesama na kojima je producentski trio surađivao s brojnim afričkim glazbenicima.  

Major Lazer popularan je dance/electronic trio kojeg čine producenti Diplo, Jillionaire i Walshy Fire. Osnovan je 2008. godine te je u kratkom vremenu postao sinonim za energijom ispunjene pjesme na koje se pleše do ranih jutarnjih sati. Službeni YouTube kanal Major Lazera trenutno broji više od 6 milijardi pregleda,  dok je njihov najslušaniji singl „Lean On“ preslušan više od 2 milijarde puta.

Podijeli