LIVERPOOLOV NAJSKUPLJI IGRAČ U POVIJESTI Egipatski Messi dolazi za 45 milijuna eura

LIVERPOOLOV NAJSKUPLJI IGRAČ U POVIJESTI Egipatski Messi dolazi za 45 milijuna eura

Podijeli

SJAJNO desno krilo nakon 19 golova i 15 asistencija protekle sezone u Romi, definitivno prelazi u Liverpol, koji sada ima pakleni trozubac iza napadača

Philippeu Coutinhu i Sadiu Maneu pridružuje se Mohamed Salah (25), poznat pod nadimkom Egipatski Messi. Roma i Liverpool sve su dogovorili i očekuje se da Salah večeras ili najkasnije sutra ujutro iz Kaira dođe u Englesku i potpiše za Redse nakon liječničkog pregleda.
U ljeto 2015. došao je u Romu na posudbu iz Chelseaja, gdje se nikako nije uspio nametnuti od transfera iz Basela u siječnju 2014. za 16 milijuna eura.
Umjesto u Premier League, sreću je našao u Serie A, gdje je sjajno igrao zadnje dvije godine na posudbama u Fiorentini i Romi, koja ga je prošlog ljeta otkupila od Chelseaja za 15 milijuna eura, nakon čega je odigrao spomenutu sezonu životu.
U međuvremenu je postalo jasno da vratolomno brzi Salah nije igrač koji će se tući s bekovima i stoperima, nego ih pretrčavati, asistirati i zabijati, često spektakularne golove. On i Mane na Liverpoolovim krilima čine se parom iz snova za Kloppov nogomet.
Podijeli