Lili Gee predstavlja EP “Android” i kreće na Vinil Tour!

Lili Gee predstavlja EP “Android” i kreće na Vinil Tour!

Podijeli

Nakon uvodnog EP-a “Okus sunca”, brojnih singlova i videospotova te odličnog debitantskog albuma “Predigra”, Lili Gee predstavlja EP “Android”. EP je objavljen digitalno te na vinilu, najavljen je istoimenim singlom i spotom “Android”, a na njemu se nalaze četiri pjesme – “Android”, “Ovako onako”, “Princ sa Levanta” i “Sve je dobro”. Središnja promocija EP-a će se održati u četvrtak, 12. ožujka, u zagrebačkom klubu Pločnik. Koncert počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

 Debitantski album “Predigra” grupa Lili Gee je promovirala na čak četrdeset i četiri koncerta diljem Hrvatske (Zagreb, Split, Zadar, Šibenik, Pula, Vinkovci, Đakovo, Varaždin, Čakovec, Opatija, Sisak, Gospić, Murter, Vodice…), a nakon promocije EP-a “Android” u Pločniku, Lili Gee kreće na “Vinil Tour”, na kojem će posjetiti:
 12.3 Pločnik, Zagreb od 21h
11.4. Reful, Murter od 21 h
 18.4 Sali, Staro kino od 22h
 1.5.Trg kafića, Šibenik od 22h
 2.5 Riva Split  
 8.5 Medina škrinja, Varaždin od 22h
 9.5 King bar Đakovo od 22h
 15.5. Route 66 Zagreb od 22 h

Čudo – vinil se može držati i “zrcalno”! 
“EP je konačno tu, i to u vinilnom izdanju! Bend i ja veselimo se kao djeca, jer pripadamo generacijama koje se još sjećaju ploča. Ploče u sebi nose dašak nostalgije, a u današnje doba i ekskluzivnosti. Slušanje ploča nas svojom ceremonijalnošću (otvaranje, vađenje iz košuljice, spuštanje igle, okretanje…) tjera da se “uprisutnimo” i vraća slušanje glazbe u fokus, umjesto da bude kulisa. Ova naša ploča sadrži nešto staro (ploča kao medij), nešto novo (3 nove pjesme), nešto posuđeno (1 pjesma je s našeg CD-a) i nešto plavo (cover). Ako ste oduvijek željeli nekoga pozvati k sebi da slušate ploče – voila!” – kaže Lili Gee.

(P) & (C) Spona, 2020.

1. Android
2. Ovako onako
3. Princ sa Levanta
4. Sve je dobro

Podijeli