Lidija Bačić Lille i Alen Vitasović u emotivnom duetu pod nazivom “Kad...

Lidija Bačić Lille i Alen Vitasović u emotivnom duetu pod nazivom “Kad mi dođeš”

Podijeli

Iako mnogi izvođači u ovom ljetnom periodu miruju s predstavljanjem novih pjesma, jedna od najpoznatijih Hrvatica na ovim prostorima – Lidija Bačić Lille, uz mnogobrojne koncerte diljem regije, izbacuje singl za singlom!

Nakon ljetne, vesele i plesne poslastice „Lubenica“ koju je prošli tjedan predstavila u suradnji s Miki Solusom, ovog puta Lille donosi nešto sasvim drugačije i još jednom opravda status dive koja se itekako može pohvaliti i stasom i glasom.

Jedna od najdražih njenih pjesama, koja će se naći na nadolazećem albumu REVOLUCIJA, je upravo duet s Alenom Vitasovićem. U ovoj romantičnoj i emotivnoj baladi pod nazivom „Kad mi dođeš“ do izražaja, još jednom, dolaze Lidijine iznimne vokalne sposobnosti, a svi oni koju su pjesmu već ranije čuli su oduševljeni i slažu se kako bi pjesma vrlo lako mogla postati evergreen.

Na pjesmi je radila već provjerena ekipa – Fayo i Branimir Mihaljević, aranžman Luka Kovačić, a prateći video broj radio je Marko Zeljković Zelja.

 

“Drago mi je što sam snimila duet s legendarnim, emotivnim i sjajnim kolegom  i prijateljem Alenom Vitasovićem. On je čovjek s velikom karijerom i velikim hitovima koje svi i danas rado slušamo. Inače volim dobre duete i neočekivane vokalne suradnje…ovo je zbilja pjevačka pjesma i utkali smo puno duše u nju. Drago mi je što smo snimili ovako lipu stvar i nadam se kako ćete uživati u ovoj našoj emociji…Fayo je znao kako Branimir Mihaljević i on znaju dočarati čisto srce, Luka Kovačić je znao naše ideje pretočiti u aranžman, Zelja je dočarao mediteran i priču o ljubavi kao bezvremenskoj temi….Jedva čekam da publika čuje pjesmu“ – izjavila je Lille.

Svoje zdovoljstvo ne krije ni Alen koji je o suradnji s Lille izjavio sljedeće:

“Veoma sam sretan da se dogodila ova suradnja sa Lidijom. Znam je još iz Splita dok je pjevala u Perlama, a kasnije smo zajedno bili i na festivalima prije desetak godina kad smo se i upoznali. Postali smo dobri prijatelji. Izuzetna osoba i pjevačica. Pjesma koju smo snimili je jako lijepa i odmah mi je ‘legla”. Snimili smo je u jednom dahu. Uvjeren sam da će se svima sviđati i biti rado slušana.”

Podijeli