Kraj školske godine u Lumini centru

Kraj školske godine u Lumini centru

Podijeli

Rezervirajte 13. i 14. lipnja za nezaboravano obilježavanje kraja školske godine uz ples, glazbu i slatke nagrade
Završna produkcija Univerzalnog plesnog studija Feel rasplesat će Lumini centar u subotu s početkom u 17 sati
U subotu od 16 sati Lumini nagrađuje sve školarce besplatnim sladoledom do isteka zaliha
Nedjelja rezervirana za veliki koncert Mejaša u 19 sati kojim Lumini centar nagrađuje sve školarce za uspješan kraj školske godine
Povodom završetka školske godine i početka ljetnih praznika, trgovački centar Lumini odlučio je nagraditi sve uspješne đake i prirediti im zabavni plesno – glazbeni vikend na kojem je ulaz slobodan za sve posjetitelje.
Tako će svi polaznici Univerzalnog plesnog studija Feel i njihovi gosti rasplesati Lumini centar u subotu, 13. lipnja s početkom u 17 sati. Svojom završnom produkcijom, mali i veliki plesači pokazat će svoje plesačko umijeće koje su marljivo usavršavali cijelu godinu, a zasigurno će i nadahnuti neke posjetitelje Lumini centra da im se na jesen pridruže u otkrivanju novih plesnih koraka. U subotu od 16 sati, školarci će moći do kraja uživati u početku ljeta zahvaljujući Luminiju koji nagrađuje sve đake sladoledom do isteka zaliha.
Nedjelja, 14. lipnja rezervirana je za glazbu, a cijeli Lumini centar zasigurno će odjekivati poznatim hitovima uz koncert popularnih Mejaša s početkom u 19 sati.
Uspješan kraj školske godine ne može se bolje proslaviti nego u Lumini centru uz zarazne glazbene hitove Mejaša i rasplesane polaznike UPS Feel. Zato ne propustite vikend, 13. i 14. lipnja u Lumini centru, vodećem regionalnom centru za shopping i zabavu.

Podijeli