Kaos na koncertu: Konstrukcija se srušila na Marilyna Mansona

Kaos na koncertu: Konstrukcija se srušila na Marilyna Mansona

Podijeli

Koncert u New Yorku je prekinut nakon što su dva velika rekvizita u obliku pištolja pala i poklopila kontorverznog pjevača. S bine su ga iznijeli na nosilima i hitno prevezli u bolnicu

Leda, leda, donesite leda, vikali su užasnuti posjetitelji subotnjeg koncerta Marilyna Mansona (48) nakon incidenta na pozornici  u dvorani Hammerstein Ballroom u New Yorku. Dok su pjevač i njegov band, sat vremena nakon početka koncerta, izvodili pjesmu ‘Sweet dreams’ urušio se dio scenografije u obliku dva velika pištolja i pao na Mansona koji je ostao prikliješten pod golemim rekvizitima, javlja Daily Mail. Članovi benda nastavili su svirati dok nisu shvatili kako se pjevač ne diže s pozornice. Osiguranje mu je odmah priskočilo u pomoć i pomaknulo ogromne rekvizite, ali pjevač je ostao nepomičan na pozornici dok ga na nosilima nisu iznijeli i odvezli u bolnicu.

Tisuće fanova u šoku su gledali dramu na pozornici nakon što je koncert prekinut. Mansonov glasnogovornik potvrdio je kako je pjevač u bolnici, ali nije rekao koliko je teško ozlijeđen. Izvor je rekao za Variety da bi njegovo zdravstveno stanje trebalo biti ‘u redu’.

Manson je i dan ranije nastradao dok je pjevao u Pittsburghu. Nakon što je zateturao na pozornici rekao je da je slomio gležanj, ali sutradan je normalno nastavio tek započetu turneju.

24sata.hr

Podijeli