Kantautor Mladen Burnać snima glazbeni film!

Kantautor Mladen Burnać snima glazbeni film!

Podijeli

Zagrebački kantautor Mladen Burnać, snima cjelovečernji dokumentarno-glazbeni film o svojem novom albumu, naziva  Knjiga poezije. Snimanje je započelo prije par dana, u elitnom zagrebačkom Westin hotelu.
U pitanju je film u kojemu će biti predstavljene nove pjesme, te razgovori sa suradnicima na albumu – sve samim vrhunskim domaćim glazbenicima. To su: Matija Dedić (klavir),Branimir Mihaljević (klavir), Doris Karamatić (harfa), Matej Mihaljević (violina), Ivica Premelč (saksofon), Đuli Alimoski (fluta)te Dragomir Herendić, virtuoz na gitari i aranžer albuma. Mladen je autor glazbe i stihova na svih 15 pjesama.

U filmu se pojavljuje i glumica Mila Elegović, te vrhunska balerina Leda Šeparović (živi i radi u Rusiji, a koja je ujedno i jedina hrvatica koja nastupa u slavnom Mikhailovskom teatru u Sankt Peterburgu.

Album (10.ti u karijeri), izići će zajedno sa izlaskom i filma, krajem listopada. Redatelj je Marko Dimić.Mladen tako postaje i prvi domaći izvođač, koji je snimio film za još neobjavljeni album. 

Podijeli