Kampirajte pod šatorima na orahovačkom jezeru uz zvijezde – Jurica Pađen &...

Kampirajte pod šatorima na orahovačkom jezeru uz zvijezde – Jurica Pađen & Aerodrom i Divlje jagode

Podijeli

Orahovačko jezero priprema se za najjači rock festval. Prvi PopcORn ‘n ROCK festival, održat će se 22. i 23.06. na orahovačkom jezeru, a poznati su i svi izvođači.

Uz Juru Stublića & grupu Film, Električni orgazam, Atomsko sklonište i Drugi način, festival kakav ste čekali, ponudit će vam još dva glazbena velikana i imena, koja su pravi doživljaj za publiku.

Tako će orahovačkim jezerom u subotu 23.06. uz kultni Električni orgazam, prašiti Jurica Pađen & njegov Aerodrom, te Divlje jagode.

Imena Jurice Pađena & Aerodroma, dobro su poznata svim ljubiteljima istinskog rocka. Glazbene uspješnice ‘Stavi pravu stvar’, ‘Obična ljubavna pjesma’, ‘Digni me visoko’ ili ‘Fratello’, ne propušta nitko tko drži do evergreena.

Divlje jagode, njihovih četiri desetljeća iznimnog glazbenog rada i neuništivi Zele Lipovača, svojim hitovima ‘Krivo je more’, ‘Marija’ ili ‘Ne želis kraj’, još jedan su zalog odlične glazbene noći.

Sve nabrojano, razlog su zašto nitko neće propustiti petak i subotu 22. i 23.06., uz prvi ‘PopcORn ‘n ROCK festival‘.

Organizatori uz podršku Grada i Turističke zajednice Orahovice, višednevni boravak u njihovom kraju, učinit će vam nezaboravnim iskustvom. Uz brojne dnevne sadržaje, te bistru jezersku vodu idealnu za kupanje, na raspolaganju vam je i bezbroj prirodnih avantura te lokacija za aktivni odmor na obroncima Papuka, među kojima se izdvaja Ružica grad. Svi koji žele, mogu tijekom festivala, boraviti na samom jezeru, jer kampiranje ne samo da je dopušteno, već i poželjno za potpuni doživljaj.

Povoljnije ulaznice, kojih je sve manje, potražite u pretprodaji do 21.05., putem sustava Eventim http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/popcorn-n-rock-festival-orahovica-orahovacko-jezero-488436/event.html?ca=1

Festivalska (dvodnevna): u pretprodaji do 21.05.  po cijeni od 100,00 kn
Festivalska (dvodnevna): od 22.05. – 22.06. po cijeni od 130,00 kn
Jednodnevne: u pretprodaji do 21.05. po cijeni od 70,00 kn
Jednodnevne na dan koncerta:  80,00 kn

PopcORn ‘n ROCK festivala‘:
22.06. 
Drugi način
Jura Stublić & grupa Film
Atomsko sklonište

23.06.
Aerodrom
Divlje jagode
Električni orgazam

Više informacija pronađite na službenoj web stranici www.rock-or.com i Facebook stranici festivala!

Podijeli