‘Jubavi rič’ novi hit singl jedinstvene Doris Dragović!

‘Jubavi rič’ novi hit singl jedinstvene Doris Dragović!

Podijeli

Neprikosnovena glazbena diva i jedna od najtraženijih pjevačica Doris Dragović predstavlja novi singl ‘Jubavi rič’. Ponesena nezaboravnom odličnom atmosferom na nedavnom koncertu u Ljubljani u društvu legende Olivera Dragojevića, gdje prvih deset minuta nije mogla početi pjevati od silnog pljeska publike; Doris brojnoj publici diljem regije donosi novi singl znakovitog naziva.

Doris je ovoga puta prepustila sve u ruke Vjekoslave Huljić i njezinog nadasve talentiranog sina Ivana, s kojima godinama uspješno surađuje. Nova pjesma izašla je u izdanju HIT Recordsa; a glazbu spomenutog singla potpisuje Ivan Huljić, dok je tekst djelo Vjekoslave. Za odličan aranžman ‘kriv’ je Leo Škaro, dok je glazbena produkcija zajednički rad Lea Škare i Ivana.

‘Uvijek je zadovoljstvo raditi sa Doris koja svojim glasom svakoj pjesmi daje novu dimenziju. Htjela je singl koji će biti njenog prepoznatljivog stila, a opet da ima nešto novo za nove generacije. Nadam se da smo uspjeli u tome i da će ljudi guštat u pjesmi barem upola koliko sam ja guštao radeći na istoj.’, istaknuo je Ivan Huljić, govoreći o novoj pjesmi i suradnji s Doris.

 

Podijeli