Josip Sršan novi direktor komunalnog poduzeća Murs-ekom

Josip Sršan novi direktor komunalnog poduzeća Murs-ekom

Podijeli

Održana je skupština komunalnog poduzeća Murs-Ekoma.

Na Skupštini je imenovan novi direktor. Javni natječaj bio je objavljen u lokalnim novinama te je na isti pristigla samo jedna prijava koja je ispunjavala sve natječajne uvjete pa je za novog direktora imenovan Josip Sršan.

Novi direktor Murs-ekoma ujedno je i lokalni službenik u Gradskoj upravi Murskog Središća. Budući da će ostati zaposlen u Gradskog upravi i biti direktor u Murs-ekomu, uštedjet će se više od polovice iznosa plaće.

Na skupštini se raspravljalo i o tome kako će Murs-ekom izraditi novu mobilnu aplikaciju kojom će svi korisnici usluga komunalnog poduzeća moći pratiti datume odvoza smeća, odnosno papira, plastike i biootpada, kao i naručiti odvoz glomaznog otpada.

U svrhu daljnjeg kvalitetnog poslovanja komunalnog poduzeća, planira se kupiti novo rabljeno vozilo za odvoz smeća. Skupštini su prisustvovali gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak, načelnik Općine Selnica Ervin Vičević, načelnik Općine Vratišinec Zdravko Mlinarić te u ime načelnika Općine Sveti Martin na Muri, Vlatka Županec.

Podijeli