Joshua nokautirao Klička u nezaboravnom boksačkom spektaklu!

Joshua nokautirao Klička u nezaboravnom boksačkom spektaklu!

Podijeli
Anthony Joshua pobijedio je na Wembleyju Vladimira Klička tehničkim nokautom u 11. rundu, u teškaškom boksačkom spektaklu kakvog nismo imali prilike gledati tijekom ere vladavine velikog Ukrajinca…

Anthony Joshua novi je boksački vladar svijeta. U nevjerojatnom meču svladao je ove subote u Londonu legendarnog Vladimira Klička, iako je i sam završio na podu i izgledao izgubljeno dobar dio borbe.

Bio je to čudesan meč, a posebno peta runda koja je bila doista nevjerojatna. Britanac ju je otvorio silovitim udarcima i poslao Klička na tlo, ali Vladimir je preživio sudačko odbrojavanje, a kad su svi bili uvjereni da će ga Joshua dovršiti, dogodio se preokret. Anthony je izgubio snagu i počeo primati udarce te jedva izdržao do zvona koje označava kraj runde.

U šesoj rundi Kličko je srušio Joshuu na tlo, ali ovaj se uspio podići i nastaviti. Inicijativa je zatim dugo bila na strani iskusnog Ukrajinca koji je četiri runde kontrolirao situaciju, a onda se u 11. rundi dogodio novi preokret.

Joshui se vratila snaga i silovitim udarcima srušio je protivnika na tlo. Kličko se uspio dvaput dići, ali treći put sudac je prekinuo meč i dodijelio pobjedu novom prvaku tehničkim nokautom.

 

tportal.hr

Podijeli