Joe Bašić: Koronavirus neće utjecati na održavanje Ultra Europe festivala

Joe Bašić: Koronavirus neće utjecati na održavanje Ultra Europe festivala

Podijeli

Na Ekonomskom fakultetu u Splitu Joe Bašić, direktor i promotor Ultra Europe Music Festivala, održao je jučer predavanje pod nazivom “Mala zemlja za veliki glazbeni festival”. Kako svijet potresa epidemija koronavirusa postavlja se pitanje, može li to ugroziti ovogodišnje održavanje Ultra Europe festivala. Za Radio Dalmaciju to je otkrio Joe Bašić.
Bašić otkriva kako interes za festivalom ne jenjava.

“Mogu samo potvrditi da za sada mi nemamo pad prodaje karata i interesa. Nisam stručan, ali koronavirus kao svaka druga gripa ima svoju sezonu i već u ljeto bi to trebala biti stabilna situacija. Mislim da to neće toliko utjecati na naš festival.”

Direktor Ultre, Joe Bašić, rekao je za Radio Dalmaciju kako svakodnevno prate situaciju, te su spremni reagirati u slučaju potrebe.

“Mi to pratimo dnevno i urgirat ćemo kada vidimo potrebu da se tu nešto čini ili obavještava naše Ultranatore po cijelom svijetu o situaciji. Mi smo spremni za jednu i drugu varijantu, moramo raditi svoj posao i tu smo da štitimo interese svih posjetitelja koji dolaze na Ultru.”

Podijeli