U jezeru HE Čakovec pronađen leš muškarca sa šireg područja Varaždinske županije

U jezeru HE Čakovec pronađen leš muškarca sa šireg područja Varaždinske županije

Podijeli

PU međimurska obavijestila je da je jučer oko 11.30 sati u akumulacijskom jezeru Hidrocentrale Čakovec, u visini naselja Orehovica, pronađeno mrtvo tijelo nepoznate osobe

Očevidna ekipa Policijske uprave međimurske je s mrtvozornikom izvršila očevid i pregled tijela na mjestu pronalaska nepoznate osobe, kada je identitet mrtve osobe utvrđen. Na Odjelu patologije Županijske bolnice u Čakovcu danas će se nad mrtvim tijelom 67-godišnjaka sa šireg Varaždinske županije provesti sudska obdukcija u cilju utvrđivanja točnog uzroka smrti. Nakon obavljene obdukcije slijedi nadopuna događaja.

Jučer oko 11 sati u Podturnu, Čakovečkoj ulici, dogodila se prometna nesreća u kojoj 41-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u količini od 1,80 grama po kilogramu, brzinu kretanja vozila nije prilagodila osobinama ceste (zavoj). Zbog toga je u zavoju izgubila nadzor nad upravljanjem vozilom i u zanošenju sišla izvan kolnika gdje je udarila u betonsku ogradu kuće. Ozlijeđena vozačica vozilom hitne pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena te je zadržana na liječenju. U osobnom automobilu nalazio se pas, koji je uginuo. Protiv 41-godišnje vozačice podnijeti će se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. Ovim putem pozivamo i upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih pravila i propisa, a posebno da ne voze kada u organizmu imaju nedopuštenu koncentraciju alkohola.

Podijeli