Jandroković: Mikulić je profesionalac i korektno obavlja svoj posao

Jandroković: Mikulić je profesionalac i korektno obavlja svoj posao

Podijeli

Angažiranje glavnog državnog inspektora Andrije Mikulića u predsjedničkoj kampanji Kolinde Grabar-Kitarović uoči sjednice Nacionalnog vijeća i Predsjedništva HDZ-a komentirali su brojni HDZ-ovci. U toj odluci ne vide ništa sporno.

Glavni tajnik stranke i predsjednik Sabora Gordan Jandroković:

“Budući da je on glavni inspektor, a sasvim sigurno kao član HDZ-a netko tko podržava predsjednicu Grabar-Kitarović, on bi iz te pozicije već sada kada bi želio mogao raditi takve stvari. No, on je profesionalac, on korektno obavlja svoj posao, do sada nije bilo primjedbi na to kako radi svoj posao i ne mislim da bi on zloupotrebljavao niti mu je to na kraj pameti.”Ministar prometa Oleg Butković:

“Mislim da on prihvaćanjem te funkcije nije išao da bi nešto zloupotrijebio već da bi preuzeo odgovornost u Zagrebu za rezultat naše kandidatkinje i mislim da je to bilo hrabro od njega, mogao je to delegirati na nekog ispod sebe.”Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić:

“Bilo bi kazneno djelo kada bi zloupotrijebio svoju funkciju. Poznavajući Andriju Mikulića, neće se on u takve stvari upuštati, u to budite sigurni.”

Podijeli