IZVRŠNI ODBOR MNS Čeka se odluka četveroligaša, moguće formiranje jedne elitne...

IZVRŠNI ODBOR MNS Čeka se odluka četveroligaša, moguće formiranje jedne elitne međimurske nogometne lige

Podijeli
Foto: eMedjimurje

Izvršni odbor Međimurskog nogometnog saveza završio je bez konačnih odluka, ali su doneseni neki zaključci.

Predsjednik Mato Kljajić osvrnuo se na protekla događanja gdje je definitivno sve poremetila pandemija koronavirusa.

Nogometnih utakmica nije bilo, maksimalno su se poštivale upute stožera i HNS-a. Za dva zaposlenika Saveza dobivena je potpora za radna mjesta u iznosu od 22 500 kuna. Zaposlenicima je iznos plaće smanjen za 20 %. Krenulo se s izgradnjom terena s umjetnom travom, a iako je budžet HNS-a smanjen za 44 %, financiranje čakovečkog travnjaka ostalo je nepromijenjeno.

Nogometna natjecanja su završena, prvaci se neće proglasiti, već imenovati i mogu napredovati u viši rang te nitko ni iz jedne lige ne ispada.

Kancelarija MNS-a je opet počela s radom. Uz ostalo se spomenulo kako se od Hrvatskog nogometnog saveza očekuje novi sustav natjecanja od sezone 2021./2022. Kad se vidi način slaganja liga prema tome će se posložiti i naše lige. Postoji mogućnost formiranja jedna elitne međimurske nogometne lige kako sada klubovi traže.

Zaključeno je kako će Izvršni odbor podržati međimurske klubove koji žele igrati u četvrtoj nogometnoj ligi. Klubovima koji se neće prijaviti, bit će omogućeno igranje u Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi.

Podijeli