Intervju: Sara Sečan, promotorica različitih brendova

Intervju: Sara Sečan, promotorica različitih brendova

Podijeli

Razgovarala sam s mladom ambasadoricom brendova Sarom Sečan. Sara ima 21 godinu te uz studij prava na pravnom fakultetu u Zagrebu promovira na instagramu brendove poput hvaljenog „Skin paradise“ proizvoda za kožu pa sve do britanskog „Femme Luxe UK“ brenda odjeće. Nedavno je bila glavna zvijezda spota Pravila igre „Još si sve u meni“, a što nam sve kaže o ovom projektu, ali i planovima za budućnost saznajte u nastavku

Kada si se prvi put susrela s promoviranjem različitih brendova?

“Prije nešto više od godinu i pol sam dobila poziv od frizerskog salona Tempera u Čakovcu da dodjem na besplatni tretman kose,a zauzvrat cijeli postupak opišem i objavim na društvenim mrežama. Tad sam imala već dosta velik broj pratitelja na instagramu, pa je samom salonu to bila financijski isplativijaa reklama nego da plačaju oglas za novine. Kad sam se doselila u Zagreb ista priča se ponovila i sa Shoe store Dolce Cecilia. Ja nisam bila ni svijesna, ali zahvaljujući mojoj oznaci na instagramu, prodaja njihovih čizmica se znantnno povećala. I tako je sve više-manje poćelo,kad su mi se otvorila jedna vrata, ovečela su i sva ostala.”

Koji su ti najdraži proizvođači s kojima surađuješ?

“Izrazito sam onosna na uspjeh ljudi iz svog kraja pa ih onda moram spomenut i kao najdraže, to su: kozmetički salon Glmour, ARM DIZAJN te odlična frizerka Mirjana Posavec. Od zagrebačkih bih izdvojila Lolitta bags, Dolce Ceceliu, Skin Paradise koji pruža vrhunsku njegu kože i tretmane za isto koje malo gdje možete dobit , zatim solarij Suncokret te od stranih Femme Luxe čija odjeća je udobna za nošenje i visoke kvalitete.”

Po čemu smatraš da bi svaka osoba trebala posebna?

“Najviše po onome što je odabrla za svoj životni poziv, svaka osoba mora težiti k uspjehu onoga što voli. Smatram da bi se jedna osoba trebala nositi s mišljenjem okoline jer na kraju je ipak najbitnije da nas podržavaju ni koje mi volimo i koji nas vole, a ne stranaca koji su puni kritike bez obzira ako osobu poznaju ili ne, najvažnije je ostati vjeran sebi.”

Nedavno si sudjelovala u spotu Pravila igre „Još si sve u meni“, ispričaj nam nešto o ovom projektu?

“Moj prijatelj Petar Ričko me predložio njihovom menadžeru Goranu Beloševiću . Kad sam ujutro došla nisam imala pojma da ću imati glavnu ulogu, ali uz njihovu pomoć sam se snašla i u toj ulozi, pa mogu reći da mi je raditi s njima bilo vrlo lijepo i zabavno”

Da dobiješ ponudu u nekom filmu ili seriji , prihvatila bi tu ponudu?

“Kao mala sam sanjala o tome kako bi htjela biti glumica i pravnica, a i glumila sam u Gradskom kazalištu u Čakovcu gdje nam je voditelj bio Dejan Buvač.Dobila sam prije godinu dana ponudu u seriji Čista ljubav gdje sam morala glumiti mlađu Snježanu u jednoj sceni gdje se upravo ona prikazuje kao djevojka mojih godina , ali sam nažalost zbog ispitnih rokova i prepunog rasporeda odustala. Da sad dobijem neku sličnu ponudu takodjer bih zbog fakultetskih obaveza trebala reći ne, jer smatram da je upavo obrazovanje i diploma jedno od najbitnijih stvari u životu…iako,nikad ne reci nikad.”

 

Podijeli