Intervju s dj-om Johnny Costom

Intervju s dj-om Johnny Costom

Podijeli

Ivan Cvek umjetničkog imena Johnny Costa je mladi dj rođeni Varaždinac s zagrebačkom adresom koji društveni život u Međimurskoj i Varaždinskoj podiže na viši level

Nastupio je već u Boogaloo jednom od uspješnijih zagrebačkih klubova, a rado se vraća u varaždinsku Mea Culpu gdje vrlo često organizira različite party-je, a od festivala otkriva nam rado nastupa na Forestlandu koji je sad već sa svojom posječenosti uzdigao ljestvicu ne samo Međimurja nego cijele sjeverne Hrvatske na jedan visoki nivo društvenog života.

Za početak nam otkrij kad si se prvi put susreo s dj-ingom?

Prvi moji susreti s dj-ingom su se dogodili kada sam imao šesnaest godina tada sam preko youtuba i televizije saznao sa Ultra festival i velika mi je želja nastupit na takvom festivalu.
Koju glazbu najčešće preferiraš?
Osobno preferiram EDM, future house, ali kao dj smatram da treba poznavati sve stilove ako se misliš baviti ovim poslom koji također zahtjeva i slušanje kao najbitniju karakteristiku.

Kako primijetiš grešku kod drugih dj-eva?

Nisam zamijetio velike greške kod drugih dj-eva već neke sitnije koje se svima događaju, kroz nastupe se uči i stječe iskustvo.

Smatraš li da dj treba biti i dobar promotor?

To se podrazumijeva jer kod ovog posla osim miksanja najbitnija i komunikacija s drugim ljudima poput organizatora eventa.

Tvoje želje za budućnost?

Htio bih jednog dana nastupit na Ultra music festivalu i još više napredovat jer iskreno kroz nastupe se stječe najviše iskustva. Mogu reći da se još sjećam one početničke nesigurnosti tijekom moga prvog nastupa koji je bio u Disko klubu Šampionu pa sve do velikog nastupa u Boogaloo klubu u Zagrebu i zadnjih sve češćih nastupa u inozemstvu.

Podijeli