INTERVJU Mladi slovenski DJ Tim Spasov a.k.a Timke žari i pali klubovima...

INTERVJU Mladi slovenski DJ Tim Spasov a.k.a Timke žari i pali klubovima diljem Slovenije

Podijeli
Intervju: Ivana Radiković/Foto: Privatna arhiva

Mladi slovenski Dj iz Kranja Tim Spasov a.k.a Timke koji žari i pali klubovima diljem Slovenije. Oduvijek ga je vukla elektronička glazba. S Timom smo se dotakli različitih tema iz svijeta elektroničke glazbe.

Kada si se prvi put susreo s elektroničkom glazbom?
Elektronsku glazbu sam počeo slušati prije osam godina. Tada mi je najveća inspiracija bio David Guetta te sam počeo stvarati svoju glazbu prije dvije godine.

nor

Koliko si vremenski posvećivao produkciji kada si tek počeo?
U početku sam bio DJ i imao sam zabave u raznim barovima i klubovima u inozemstvu. Ali kasnije sam odlučio producirati vlastitu glazbu za što sam izdvajao dosta vremena kako bih bio zadovoljan na kraju.
Gdje najčešće nastupaš i koji nastup ti se najviše urezao u pamćenje?
Najviše volim nastupati u svojem rodnom kraju, Kranju. Ovdje je publika fenomenalna. U jako lijepom sjećanju mi je ostao nastup s grupom In Vivo. Posebno su mi dragi nastupi s grupom Mambo Kings.

Kada slušaš mikseve ostalih kolega po čemu zaključuješ, jeli su dobri u svome poslu?
Svaki DJ ili producent je velik na svoj način, poštujem njihove napore da bi stvorili glazbu. U raznim mješavinama od mojih kolega, više volim baciti uho u odlomke između pjesama i žanra glazbe.
Tvoj najveći uspjeh dosad?
Najveći uspjeh do danas je taj da se moja glazba okreće na različitim radio postajam (Val 202, Green Val…). To je jedan od najvećih uspjeha o kojima sam sanjao.
Trebali Dj biti i dobar promotor?
Da, naravno. DJ također treba biti dobar promotor na raznim društvenim mrežama koje i njegovi obožavatelji mogu pratiti.

Koji je tvoj najveći strah kada staneš iza miksete?
Na početku karijere prije tri godine, imao sam popriličan strah. Najviše sam se bojao hoću li se svidjeti publici, hoće li moja glazba biti usklađena te kritike… Sada više nemam straha, samo uživam kad sam na pozornici, obožavam stvarati mikseve koji me približuju publici.
Tvoja poruka za kraj?
Volio bih reći svim čitateljima da budu to što jesu bez glume, rade ono što ih čini sretnima i nikada se ne odreknu svojeg rada i truda zato što sve nakon nekog vremena dođe na svoje mjesto.

Podijeli