Ines Erbus snimila hit i skočila u “Ambis ljubavi”

Ines Erbus snimila hit i skočila u “Ambis ljubavi”

Podijeli

Nakon hitova “Kada cura časti”“Malo se popilo”“Tornado”(CMC festival 2017.) i mnogih drugih, 25-godišnja Ines Erbus predstavlja novi singl “AMBIS LJUBAVI”


“Kada sam prvi put čula pjesmu, naježila sam se i taj osjećaj se konstantno ponavljao! Meni osobno, pjesma je prelijepa i nadam se da će je slušatelji zavoljeti i pronaći se u njoj. Prihvatljiva je za sve generacije i jedva čekam nastup da vidim kako će ljudi reagirati kada ju zapjevam. Autorski tim, koji stoji iza pjesme može se pohvaliti najvećim hitovima Olivera Dragojevića, Magazina, Tonya Cetinskog, Gorana Karana i mnogih drugih. Autor glazbe je Miro Buljan, tekst je djelo Nenada Ninčevića, a za aranžman je zaslužan Peter Ošlaj.”– rekla je zadovoljno Ines Erbus.

Spot za spomenutu pjesmu je poput kratkog filma snimljen u suradnji s Globus videom. U njemu smo pokušali pokazati različite emocije koje su zarobljene u ljubavi i odnosu. Sam naziv to točno predstavlja; AMBIS znači ponor ili beskonačnu dubinu; stoga naziv možemo prevesti kao “BESKRAJ LJUBAVI”.

U spotu ima smijeha, suza, nasilja ali i strastvenog poljubca koji predstavlja vrhunac pjesme.„ Bilo je stvarno zabavno na snimanju spota jer smo svi željeli dobro odglumiti svoje uloge. Glavni glumac pored mene bio je Domen Dobravec, koji je izvrsno odradio svoj dio snimanja. Najsnažnija scena u videu bila je, naravno, poljubac na kiši, za koji smo imali samo jedan pokušaj. Stoga prepuštam svojim pratiteljima da procijene jesmo li uspjeli.” – komentirala je kroz smijeh simpatična Ines.


Podijeli