Hajduk i Osijek sutra igraju love play off Europske lige

Hajduk i Osijek sutra igraju love play off Europske lige

Podijeli

Hajduk i Osijek sutra igraju love play-off Europske nogometne lige.
Splitski Bijeli s velikim ambicijama otputovali su u Makedoniju gdje ih u trećem pretkolu dočekuje Renova. Strateg Hajduka Hari Vukas poziva na oprez bez obzira na to što je naš klub bolja momčad.

“Ne treba bježati od uloge favorita s obzirom na našu kvalitetu i kvalitetu Hrvatske i Makedonske lige. Ne želim podcjenjivanje jer mi njih nećemo, a igra se samo jedna utakmica. Oni igraju na zamjenskom stadionu u Skopju ali igraju kod sebe i mi moramo biti maksimalno koncentrirani na svaki detalj utakmice”, naglasio je Vukas.

Mariju Vuškoviću, mladom stoperu Hajduka ovo će biti prvi veliki ispit u europskim nadmetanjima.

“Dobro smo ih proučili, imamo respekt prema njima jer su neugodna momčad ali kvaliteta je na našoj strani i to moramo samo pokazati na terenu”, dodao je Vušković.

Utakmica Hajduka počinje u 15 i 30, a Osijek će u svojem Gradskom vrtu dočekati švicarski Basel u 20 i 45. Dolaskom Nenada Bjelice na klupu apetiti su porasli i očekuje se da će Osijek preskočiti trećeplasirani klub prošlosezonskog prvenstva Švicarske.

“Cilj je da moja ekipa bude na maksimumu i ako to bude tako onda su velike šanse za pobjedu. Protivnik je kvalitetan, a igrao je prošle sezone i četvrtfinale Europske lige što samo po sebi govori koliko je to dobra momčad. Vjerujemo u sebe i svoje šanse za koje mislim da su velike ako ćemo odigrati na vrhunskom nivou”, rekao je Bjelica.

Podijeli