Gretta i “Superstar” u Zoološkom vrtu

Gretta i “Superstar” u Zoološkom vrtu

Podijeli

 Zagrebački rock kvartet Gretta će nastupiti na poprilično intrigantnom i neobičnom mjestu – zagrebačkom Zoološkom vrtu. Koncert će se održati u subotu, 8. lipnja u sklopu proslave 94. rođendana ZOO-a, počinje u 12 sati, a uz nastup Grette je pripremljen edukativni program u kombinaciji s kreativnim radionicama i zabavnim sadržajima. 

“Svirali smo u klubovima, kafićima, sportskim dvoranama, parkovima, na velikim i malim festivalima, tavanima, terasama, garažama, u podrumima… Manje-više svugdje gdje se može svirati. Zoološki vrt je nešto potpuno novo i drugačije. Pripremamo veliku feštu za domaćine zoološkog i sve posjetitelje. Životinje će plesati po kavezima, to vam jamčimo.”

Nesvakidašnja simbioza Grette i ZOO-a će biti zabilježena i u pomalo ironičnom videospotu “Superstar”, u kojem će članovi Grette biti statisti, a glavne uloge su namijenjene stanarima vrta – životinjama.

Aktualan singl “Superstar” se nalazi na nedavno objavljenom albumu “15”, “best of” kompilaciji kojom je Gretta obilježila prvih petnaest godina glazbene karijere. 

Gretta @ Route 66 – prvi dan promocije albuma “15” 
Podijeli