Grčki mediji ‘otkrili’ aferu Modrića u Ateni: Luka slavio u noćnom klubu...

Grčki mediji ‘otkrili’ aferu Modrića u Ateni: Luka slavio u noćnom klubu s poznatom grčkom manekenkom?

Podijeli

Hrvatska je u nedjelju neriješenim rezultatom u Pireju potvrdila 4-1 iz Zagreba i tako se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a s istoga izbacila Grčku. Dio naših reprezentativaca je odmah napustio Grčku, a dio njih se ostao zabaviti u Ateni sa starim prijateljima iz reprezentacije Danijelom Pranjićem, Mladenom Petrićem i Gordonom Schildenfeldom.

Šifo je za svoje prijatelje Luku Modrića, Ivana Perišića i Šimu Vrsaljka organizirao tulum u jednom noćnom klubu, a sve su iskoristili grčki mediji kako bi izmislili aferu. Naime, grčki su se mediji raspisali kako se najbolji veznjak svijeta i kapetan Hrvatske Luka Modrić upustio u aferu s grčkom manekenkom Rijom Tsigom i tako i njega i nju uvalili u probleme. Naravno, cijeli slučaj nema veze s istinom, a što se zapravo dogodilo objasnio je Šifo na svojem Facebooku.

“Dočekali smo svoje prijatelje i, kako smo već godinama vezani za Atenu, poznajemo neke ljude pa smo organizirali posjet jednom klubu u kojem je svirala jedna od najvećih grčkih zvijezda Nikos Vertis. Tamo smo bili nekih sat vremena i otišli dalje. Ono što je najvažnije je da je pokraj mene sjedila moja supruga Christina Marsellou, a ne Ria Tsiga koja je inače prijateljica moje supruge i grčka manekenka. Rija nije ni bila u tom klubu”, napisao je Šifo pa dodao:

“Sramota je što su napravili Riji. Istina, stavili su njezinu fotografiju uz Luku Modrića, ali kroz tekst su nju blatili. Luku nisu spominjali u tekstu, ali dovoljno je da su stavili njegovu fotografiju. Stvarno neugodno. Morao sam reagirati. Mediji u Grčkoj vole takve situacije. Kada im dođu zvijezde, a Luka Modrić to svakako je, žele izmisliti skandal”, napisao je bivši stoper Hrvatske.

Sramno je takvo ponašanje medija, koji su osramotili manekenku i Luku.

“Istina, stavili su njenu fotografiju uz našeg Luku Modrića, ali kroz tekst su oblatili. Luku nisu spominjali u tekstu, ali bilo je dovoljno da stave njegovu fotografiju. Zaista neugodno, pa sam morao reagovati. Mediji u Grčkoj, naravno ne svi, vole takve situacije. Kada im dođu zvijezde, a Luka Modrić to definitivno jeste, žele da izmisle”, zaključio je Šildenfeld.

A ako ne znate ko je Rija Tsiga, sa njom se možete upoznati u foto galeriji koju smo pripremili:

100posto.hr

Podijeli