Gradonačelnik Dražen Srpak upoznat s problemima i radom TK Mursko Središće

Gradonačelnik Dražen Srpak upoznat s problemima i radom TK Mursko Središće

Podijeli

Gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak održao je sastanak s predsjednikom Teniskog kluba Mursko Središće Dariom Mikulićem i njegovim zamjenikom Josipom Šajnovićem u svrhu pomoći teniskom klubu u provođenju brojnih aktivnosti, prvenstveno onih s djecom i mladima.

Ove godine su neposredno nakon što je teniski teren uređen, uslijedili nepovoljni vremenski uvjeti te je teren trenutno u lošem stanju. Zbog koronasituacije, klubu su smanjeni prihodi, pa će mu Grad prema svojim proračunskim mogućnostima pomoći kod uređenja teniskog terena te kod organizacije i pokroviteljstva teniskog kampa koji će se održati idući vikend.

U bliskoj budućnosti, u klubu razmišljaju i o postavljanju visoke zaštitne ograde uz šetnicu kod teniskih terena. Teniski klub Mursko Središće prošle je godine obilježio 40 godina postojanja i aktivnog uključivanja u društveni život grada. Teniski klub osnovan je 1979. godine, četiri godine nakon što je Željko Soldat osnovao klub prijatelja tenisa. Zahvaljujući njemu, grupi prijatelja i entuzijasta koji su svih tih godina vrijedno radili i razvijali tenis u Murskom Središću, danas klub broji 50-ak članova i 32 polaznika škole tenisa.

Podijeli