Goran Karan priprema veliki koncert u Lisinskom iza kojeg kreće na turneju...

Goran Karan priprema veliki koncert u Lisinskom iza kojeg kreće na turneju po Poljskoj

Podijeli
Goran Karan će nakon 5 godina ponovo zapjevati u Lisinskom 23. travnja, a na pozornici će mu se kao gosti pridružiti Severina, Petar Grašo i Providenca. Iza Lisinskog Goran kreće na veliku turneju po Poljskoj

Goran je održao odličan koncert u zadarskom Arsenalu, sjajnom koncertnom prostoru kojeg vole i publika i izvođači. Na koncertu je vladala odlična atmosfera, a večer su ispunili Karanovi brojni hitovi, stari poput ‘Lipa si lipa’, ‘Prozor kraj đardina’, ‘Ostani’, ali i s novog albuma ‘Glas juga.

Sve je to bila jedna uvertira u njegov gala koncert u Lisinskom, koji će se održati 23. travnja 2018. uz goste – Severinu, Petra Grašu i Providencu.

Na pitanje što posjetitelji mogu očekivati u Lisinskom, Goran je rekao – Biti će srca i pjesme. Pokušat ću napraviti program koji gleda u oba pravca. S jedne strane sam ponosan na naslijeđe pjesama koje su ljudi oživjeli svojim životom i ljubavima, a s druge im želim dati i novi soundtrack za nove doživljaje. Dođite, napraviti ćemo nove uspomene!

Te je objasnio kako je odabrao goste na koncertu – Severina je moja Ane iz Naše bile štorije, sjajna osoba, odlična prijateljica i vrhunsko scensko biće. S njom je – gušt. Petar Grašo je izvrstan autor, izuzetan pjevač i  pravi splitski gospodin. Po prvi put ćemo zajedno pjevati, baš se radujem! Providenca su Mirella Meić i Zorica Bučić, dame i pjevačice koje su također u mjuziklu, a prijateljstvo smo proslavili pjesmom koju sam im napisao “Takva sam ja”. Dakle Glas juga će imati nekoliko lica!

Goran odlazi u Terme Jezerčica gdje će imati probe za koncert od 19.03 do 23.03. kada odlazi na Porin gdje je ‘Naša bila štorija nominirana u kategoriji Najbolji album zabavne glazbe.

Nakon Porina i koncerta u Lisinkom, Goran odlazi na turneju po Poljskoj koja će trajati od 26.04. do 03.06. Na turnjeu ide s poljskom zvijezdom Teresom Werner s kojom već ima nekoliko dueta.

POLJSKA TURNEJA

26.04. BOLESLAWIEC

27.04. RADZIONKOW

28.04. NYSA

29.04. POZNAN

31.05. CZESTOCHOW

01.06. WARZSAWA

02.06. KIELCE

03.06. LODZ

 

Podijeli